tas ngadeg

Katrangan singkat:

Jus tas sing apik banget.
Kustomisasi tas volume, tas warna-warni, tas minuman, tas bentuk khusus.Bangbang bag.
China Manufaktur Jus Drink poto stand Pouch Packaging Pouch

Bahan:
PE/OPP/PRINT
PE / PET / PRINT


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

Bahan anti banyu, ramah lingkungan
Cocog kanggo jus woh, susu, wedang, yogurt, jeli, tahu janpan, banyu, susu kedelai,
sugar.etc...Struktur, ukuran, gaya, lan desain cetak sing disesuaikan
Printing kriya: Klien nyedhiyani utawa dirancang dening kita
Printing: rotogravure kanggo 10 werna, designs atraktif
Rega: miturut macem-macem bahan, ukuran, cetakan, lan jumlah tas,
kualitas dhuwur lan rega competitive.Cetak tas jus jeruk 125ml
Periode pasokan: kabeh babak taun

FAQ

1.kenapa MOQ produk sampeyan dhuwur banget?
Amarga materi kita bakal boroske sawetara ing kemajuan print , senyawa lan panas sealing, boroske mungguh dawa babagan bag.We kudu nyiapake bahan luwih saka jumlahe sing perlu.Ragad babagan karya mesin lan gaji buruh uga dibutuhake.

2. Apa aku kudu kurban kanggo sampeyan supaya njaluk kutipan?
Kita kudu ngerti wangun lan volume tas kemasan plastik.

3, Napa aku kudu mbayar ragad silinder?
Tas kemasan plastik yaiku percetakan Gravure, sing mbutuhake silinder desain, Yen pesenan sampeyan luwih saka 40000USD, kita bakal ngasilake biaya silinder.

4. Apa wektu pangiriman?
Kira-kira 12----15 dina.

5. Bahan apa sing dibutuhake tas?
Kita kudu ngerti apa tas bakal mbukak lan requirement.Conto tartamtu tartamtu, materi saka tas kemasan plastik jus PET / PE.

6. Afer layanan
Kita bakal ngasilake tas yen kualitas katon masalah.

7. Napa rega sampeyan luwih dhuwur tinimbang liyane?
Bahan kita minangka bahan mentah.
We are proudce tas liwat rong puluh taun, sistem manajemen kualitas kita ilmiah lan cukup.
Teknologi tinta cetak minangka kualitas paling apik.
Rega kita ora dhuwur banget dibandhingake karo tas sing padha.

8. Pira sampel?
Tas gratis nanging sampeyan kudu ngisi wxpress yaiku USD100. Kita bakal ngasilake biaya sampel sawise konfirmasi pesenan gedhe.

Standing up bag (9) Standing up bag (5) Standing up bag (6)
1-119
8
20190124102947 (3)
1-122
20190124102947 (1)
h4
1-121
9
20190124102947 (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: