kantong jus wangun khusus

Katrangan singkat:

Tas bentuk khusus,, tas ngombe bocah, tas bentuk ulat, tas bentuk pedang/kantung bentuk kewan.

Kantong Plastik Bentuk Khusus Kualitas Tinggi kanthi kemasan minuman

1.Tas iki ora bocor lan ora pecah
2.Desins saka klien
3. Nampa pesenan selaras


Detail Produk

Tag produk

Kanggo referensi sampeyan

PET / PE Bisa digunakake kanggo banyu, jus, ngombe
NY/PE NY / PE Umumé uesd kanggo tas vakum
PET / NY / PE bisa digunakake kanggo tas self-supporting tas telung dimensi.tas requiremengts meksa dhuwur
PET / AL / PE Umume digunakake kanggo tas pangan .light produk relatif dhuwur kanggo request tas alangan.
PET / VMPET / PE Ngindhari efek cahya sing umume digunakake kanggo produk biasa, produk elektronik, produk kimia.
PET / AL / NY / PE Bahan struktur kaya iki dianggep paling apik sing bisa ditawakake
sifat masking banget lan sifat alangi dhuwur.

Ing ndhuwur iku struktur produk sing paling umum digunakake. Yen tas duwe syarat liyane bisa adhedhasar sifat materi saka kombinasi dhewe.

Ukuran struktur sing disesuaikan lan desain cetak disambut.

Napa milih QINGDAO YINGZHICA PACKAGING CO.,LTD?
1. Swara 24 taun pengalaman.
2. Kualitas apik lan konsisten.
3. Rega sing kompetitif.
4. Kapasitas produksi ageng.
5. Ing wektu pangiriman.
6. Nangani pengiriman kanthi profesional.

FAQ

1. Apa sampeyan produsen?
A: Ya, kita minangka pabrik sing khusus nggawe tas jinis sajrone 24 taun.

2. Apa sampeyan bisa ngirim kabeh katalog lan dhaptar rega?
A: Amarga kita duwe luwih saka atusan produk, pancen angel banget kanggo ngirim kabeh katalog lan dhaptar rega kanggo sampeyan.Ayo kita ngerti item, bab ukuran, kekandelan, printing logo jumlah, jumlahe lan paket sing kasengsem ing, supaya kita bisa menehi kutipan kanggo sampeyan.

3. Apa sampeyan bisa ngirim sawetara conto?
A.Ya, kita bakal bungah kanggo ngirim sawetara sampel apik langsung supaya sampeyan bisa mriksa kualitas kita.Nanging biaya pangiriman sampel kudu dibayar ing sisih sampeyan.

4. Apa sampeyan bisa nggawe desain lan logo kita dhewe?
A: Ya, kita bisa.Tampilake desain lan logo sampeyan dhisik.

special shape juice pouch (13) special shape juice pouch (10) special shape juice pouch (12) special shape juice pouch (2) special shape juice pouch (11) special shape juice pouch (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: