kantong panganan pet

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

jeneng Spoutedtas kanggo panganan kucing / panganan kewan
Kapasitas maksimal 30 g - 2 kg
Aplikasi Panganan asu, panganan kucing, panganan kewan apa wae
Jenis kanthong Tas panganan pet spouted / ritsleting tas panganan pet
Sertifikat ISO 9001;ISO 14001, BRC-PACKAGING.
Struktur lan materi PET / PE;PET / NY / PE;PET / AL / NY / PE;PET/MPET/PE
Aksesoris Kantong sputed
Printing Maksimal 10werna.
Proses nyetak Gravure printing
Kapasitas produksi 50.000 pcs saben dina
Port pengiriman standar Qingdao, China

1.tas spouted punika rencana packaging diwasa ing cat utawa asu packaging pangan, kang atraktif loro ing rega lan ing kualitas.Umume kemasan panganan kucing ing pasar nggunakake tas segel kotak, lan, Pencetakan sing akurat bisa menehi tampilan visual sing apik kanggo produk sampeyan.

2. Kantong retort bisa dimasak ing suhu 130 ° C sajrone 30 menit, sing cocog karo kahanan sterilisasi UHT, njamin keamanan lan kebersihan panganan pet kuah ing njero tas.

Properti alangi dhuwur saka kantong retort bisa njamin kahanan panyimpenan sing higienis kanggo panganan pet kuah sawise sterilisasi, isi ing kantong bisa remian kualitas apik lan ora gampang kena pengaruh lingkungan njaba.

Kapasitas saka 8-sisi segel flat kantong cilik banget, iku cocok kanggo nggawe macem-macem gravy pet food packages.very fasion insmall.

Aplikasi

Kantong panganan kewan kita, nggunakake bahan kemasan sing lestari lan ramah lingkungan, wis dadi produk utama kanggo akeh merek bubar.
Karakteristik kantong retort cocok banget kanggo nggawe kantong panganan pet udan, amarga asring panganan kucing udan iki kudu disterilisasi kanthi masak.
Kanthi fitur ngadeg sing apik, kantong retort bisa ditampilake kanthi apik ing rak.
Biasane kapasitas kantong retort sing ngadeg ora gedhe, nanging gampang ditampilake ing papan sing ora ana pancing utawa alat bantu liyane.

pet food pouch (12) pet food pouch (13) pet food pouch (14)
0411_9
1-213
1-50
1-218
1-53
1-45
1-32
1-36
1-35

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED