Sugeng rawuh klien AS ngunjungi pabrik kita

Ayo ndeleng apa sing dikandhakake klien iki babagan perjalanan sing apik tenan iki.

"Pancen apik banget kanggo ngunjungi China pisanan.Aku seneng kutha, Qingdao.Dadi ayu.Jadwalku menyang kutha iki yaiku ngunjungi pemasok Paket Yingzhicai.Aku applaud Qingdao Yingzhicai Paket kanggo hubungan bisnis kita wis dibangun supaya utamané ing aspek tetep kita karo tatakrama bisnis sing tepat.Ing wektu sing cendhak, aku ngerteni manawa perusahaan sampeyan ora kompromi babagan kualitas lan pangiriman.Aku kudu pitutur marang kowe ... bangga iku.Aku bakal tansah menehi rekomendasi lan muji Qingdao Yingzhicai Package Co., Ltd kanggo produk becik sawijining, wektu pangiriman cepet lan marem sawise support sales.Iku apik kanggo nindakake bisnis karo perusahaan iki.

6 7 8


Wektu kirim: Apr-15-2022