S Infrastructure Bill Windfall Prakarsa bangunan lan konstruksi global nuduhake carane plastik bisa dadi bagian saka solusi kelestarian.

CRDC - Habitat for Humanity saka CRDC Global ing Vimeo.

Industri plastik wis posisi dhewe - lan ing sawetara kasus wis poised - kanggo entuk bagean saka $ 1 triliun tagihan infrastruktur disetujoni dening Senat AS ing voting bipartisan ing September 7. Bill iki dimaksudaké kanggo mbangun maneh dalan bangsa, kreteg, lan infrastruktur crumbling liyane, lan mbiayai proyek tahan iklim anyar uga inisiatif broadband.

Nalika tagihan kasebut bakal ditundha nalika diwenehake menyang House kanggo disetujoni, ing ngendi samesthine bakal nampa oposisi saka sawetara Demokrat sing mikir yen tagihan kasebut ora cukup expansive, nanging isih bakal menehi kesempatan kanggo sawetara produsen plastik ing transportasi lan infrastruktur. sektor.

Asosiasi Industri Plastik minangka penggemar tagihan bipartisan, "sing kalebu pranata utama kanggo nambah manajemen sampah lan ngganti pipa timbal sing tuwa karo pipa plastik," ujare Presiden lan CEO Tony Radoszewski."Ketentuan manajemen sampah bakal nambah infrastruktur daur ulang negara kita uga partisipasi konsumen.Undhang-undhang kasebut nyedhiyakake dhukungan pendanaan kanggo program hibah infrastruktur daur ulang sing digawe dening Undhang-undhang Save Our Seas 2.0, sing ditandatangani dadi hukum taun kepungkur.RUU kasebut uga kalebu basa saka Undhang-undhang RECYCLE, sing nyisihake dana kanggo nambah pendhidhikan konsumen lan partisipasi ing sistem daur ulang.

Sawetara entitas global bubar ngumumake inisiatif sustainable anyar sing duwe hubungan sing cedhak karo sektor bangunan lan konstruksi lan infrastruktur.

A impact "beton" ing plastik lan construction
Alliance to End Plastic Waste, organisasi nirlaba global, lan Center for Regenerative Design and Collaboration (CRDC), perusahaan Afrika Kidul sing diadegake ing 1997, ngumumake 14 September kemitraan kanggo nggedhekake sistem kanggo ngowahi hard. -kanggo-daur ulang sampah plastik dadi aditif beton digunakake ing bangunan lan aplikasi construction.CRDC bakal ngembangake pabrik produksi 14.000 kaki persegi ing York, PA, kanggo nambah kapasitas.Perusahaan kasebut uga bakal nggedhekake pabrik produksi sing ana ing Kosta Rika dadi kapasitas komersial skala penuh 90 ton saben dina nalika beroperasi kanthi lengkap ing pertengahan 2022.(Video ing ndhuwur nuduhake proyek omah lestari Valle Azul ing Costa Rica, kolaborasi antarane CRDC, Habitat for Humanity, Dow, lan organisasi lokal.)


Wektu kirim: Sep-23-2021