Tas Kemasan Produk Instan sing digawe panas

5bf1bc0c

Ing taun-taun pungkasan, panganan sing wis dimasak lan sajian sisih sing dirancang kanggo pemanasan lan mangan kanthi cepet wis tambah ing pasar.Tas kemasan produk kasebut biasane mbutuhake sifat penghalang sing apik, tahan suhu rendah lan tahan suhu dhuwur.Pelanggan bisa milih tas kemasan komposit multi-lapisan, utawa nampan tahan suhu dhuwur kanthi film tutup, sing trep kanggo wong cepet panas lan mangan.
Kita bisa nyedhiyakake struktur materi sing beda-beda miturut syarat pelanggan, sing cocog kanggo oven gelombang mikro, oven uap, oven, nggodhok lan bentuk pemanasan liyane kanggo nyukupi syarat safety, penak, kacepetan lan hemat biaya.
Bahan tas kemasan biasa kanggo produk instan sing digawe panas:
Microwave Bag: PET / Nylon / RCPP (Port exhaust khusus kanggo gelombang mikro)
Kantong sing digodhog: PET/Nilon/RPE (-18°C nganti 120°C)
Steaming Bag: PET/Nilon/RCPP (-18°C nganti 135°C)
Tas Oven: Film PET utawa Nylon khusus (nganti 180 ° C)
Baki Oven: Baki CPET + Film tutup (nganti 180°C)

6fc6f1e7


Wektu kirim: Apr-27-2022