Kabar

  • Pesta Ulang Tahun Karyawan ing wulan November

    Pesta Ulang Tahun Karyawan ing wulan November

    11 Nov, 2022 Kanggo ngrayakake ulang tahun karyawan ing kuartal iki, perusahaan nganakake "pesta ulang tahun" ing ruang konferensi pelatihan tanggal 11 Nov. Wolung karyawan lan kolega saka kabeh departemen melu pesta kasebut.Pesta ulang tahun kabeh meriah, anget lan warna-warni ...
    Waca liyane
  • Tas Kemasan Produk Instan sing digawe panas

    Tas Kemasan Produk Instan sing digawe panas

    Ing taun-taun pungkasan, panganan sing wis dimasak lan sajian sisih sing dirancang kanggo pemanasan lan mangan kanthi cepet wis tambah ing pasar.Tas kemasan produk kasebut biasane mbutuhake sifat penghalang sing apik, tahan suhu rendah lan tahan suhu dhuwur.Pelanggan bisa milih komposit multi-layer ...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh klien AS ngunjungi pabrik kita

    Sugeng rawuh klien AS ngunjungi pabrik kita

    Ayo ndeleng apa sing dikandhakake klien iki babagan perjalanan sing apik tenan iki."Pancen apik banget kanggo ngunjungi China pisanan.Aku seneng kutha, Qingdao.Dadi ayu.Jadwalku menyang kutha iki yaiku ngunjungi pemasok Paket Yingzhicai.Aku memuji Paket Qingdao Yingzhicai kanggo hubungan bisnis kita ...
    Waca liyane
  • Pajak Cukai Plastik sing diusulake bakal ngrugekake konsumen tanpa nyuda sampah plastik kanthi dhasar

    Apa pajak cukai kanggo plastik prawan sing digunakake kanggo nggawe produk siji-sijine bisa nggayuh tujuane kanggo menehi insentif kanggo pasar kanggo ngasilake plastik daur ulang lan nyuda jumlah sampah plastik?Mbok kanggo ombone winates, nanging rawuh ing biaya owahan.Senator Sheldon Whitehouse (...
    Waca liyane
  • S Infrastructure Bill Windfall Prakarsa bangunan lan konstruksi global nuduhake carane plastik bisa dadi bagian saka solusi kelestarian.

    CRDC - Habitat for Humanity saka CRDC Global ing Vimeo.Industri plastik wis posisi dhewe - lan ing sawetara kasus wis poised - kanggo entuk bagean saka $1 triliun tagihan infrastruktur disetujoni dening Senat AS ing voting bipartisan ing September 7. Bill iki dimaksudaké kanggo mbangun maneh dalan bangsa, .. .
    Waca liyane
  • Mlaku menyang Kekurangan Resin?Mangkene Lima Alternatif Plastik sing Perlu Ditimbang Nalika Ngrancang Produk

    Pengganti wis kasedhiya, adhedhasar sifat materi sing dikarepake lan fungsi bagean sing wis rampung.Gangguan rantai pasokan ora ana bagean saka industri kita sing ora kena ing taun kepungkur.Nalika ana cahya ing mburi trowongan ing perang kita nglawan COVID-19, katon ...
    Waca liyane
  • Pameran Pangan & Minuman China kaping 104

    Pameran Pangan & Minuman China kaping 104

    7-9 April 2021, kita rawuh ing Pameran Pangan lan Minuman China kaping 104 ing kutha Chengdu.Ketemu akeh perusahaan kerja sama lan duwe efektif sing apik sajrone pameran kasebut.
    Waca liyane
  • Upacara pambuka

    Upacara pambuka

    19 Februari 2021, perusahaan nganakake upacara pembukaan sawise preian CNY.Kabeh buruh nggawe foto ing pabrik, banjur menyang restoran kanggo ngrayakake.Ing wektu sing padha, dianugerahi para pekerja sing luar biasa sajrone taun 2020.Langkah sing paling penting yaiku bos duwe spee ...
    Waca liyane
  • Spring outing

    Spring outing

    Ing musim semi 2020, perusahaan nganakake acara musim semi kanggo karyawan.Tujuan spring outing iki kanggo nambah rasa seneng karyawan lan nambah semangat karyawan.Tujuan perusahaan kita yaiku Unity, nggoleki bebener, inovasi.Tujuane...
    Waca liyane