kantong yogurt bocah sing apik banget

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

Item kantong yoghurt

Bahan

PET / VMPET / PE
PET / PE
Panganggone Cocog kanggo jus Yogurt, susu, minuman, yogurt, jeli, janpan, tahu, banyu, susu kacang kedelai, es krim, gula, lsp.
Wangun: kabeh wujud bisa disesuaikan kanggo pelanggan

Printing

Printing kriya sing diwenehake dening pelanggan utawa dirancang dening desainer kita
Pencetakan gravure, nganti 10 warna
Laminasi Laminasi tanpa pelarut
Sampel Sampel gratis kasedhiya, barang dibayar dening klien, diwenehake 3-7 dina
Pelabuhan loading Qingdao, China
pambayaran 50% simpenan dening TT, 50% imbangan dening TT sadurunge delvery

2. Kreasi resep Yogurt Pouch DIY iki minangka cara sing gampang lan nyenengake kanggo nggawe kantong protein dhewe sing bakal ditresnani bocah-bocah!
3. Kantong yoghurt iki cocog kanggo tanggal dolanan, kothak nedha awan, lelungan ing dalan, dina sekolah, lan liya-liyane - sampurna kanggo ibu sing lagi mlaku-mlaku nyusoni bocah cilik.

Aplikasi

Yogurt Spout Pouch minangka kemasan panganan sing paling apik kanggo bayi lan bocah-bocah.Packaging ora mung entheng lan trep, nanging uga aman kanggo bocah-bocah.
Kantong spout kasebut bebas BPA kanggo njamin keamanan panganan.Kantong spout kanthi kinerja penghalang sing apik bisa njaga nutrisi panganan.
Panganan iku gampang kanggo squeezed metu;tutup anti-keselak bisa nyegah bocah-bocah ngulu tutup kanthi ora sengaja.

Alur kerja pra-produksi:
1. Nyedhiyani informasi rinci babagan kantong sing pengin digawe, kayata tujuan panggunaan, ukuran, kriya, struktur lan kekandelan, lan liya-liyane. Yen perlu, kita uga bisa menehi saran sing apik lan profesional kanggo pilihan sampeyan.
2. Kita bakal ngutip sakwise entuk kabeh informasi babagan kantong kasebut.
3. Sawise rega dikonfirmasi dening pihak bebarengan, kita bakal miwiti nggarap Processing kriya (FYI: kita kudu proses kriya menyang versi doable kanggo printing gravure).
4. Nyetel standar werna.
5. Konfirmasi karya seni lan mlebu kontrak.
6. Para panuku kudu prepay silinder (biaya printing) lan 40% pembayaran majeng pesenan.
7. Kita bakal miwiti prodhuksi produk quanlity kanggo sampeyan sawise banjur.

lovely kids yogurt pouch (10) lovely kids yogurt pouch (7) lovely kids yogurt pouch (9)
1-32
1-35
1-34
1-32
1-37
1-36

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: