tas wangun woh

Katrangan singkat:

Tas bentuk buah sing apik banget
Kantong susu kedelai, tas atraktif, tas panganan bocah, tas kualitas dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

Kantong kelet minangka tas plastik internasional sing populer.Iku uga disebut Expansion Bags |Kantong Plastik |Ngadeg Kanthong |Pra-Shaped Bag |Kantong Spout |Kawangun Bag |Kanthong Bentuk Botol |Woh Wangun Kanthong |Woh Wangun Bag |macem-macem Wangun tas |Sachet |Doypack.Iku wangun novel saka packaging, macem-macem modeling, pangukuran dipercaya, perusahaan segel, gampang kanggo nggunakake, lan bahan kemasan murah, etc.
Iki digunakake kanthi akeh ing produk susu kayata Jus Buah Alami |wedang |Cairan |Ombenan | Omben-omben |woh Jam |Candy |Jeli |Es Pop |Madu lsp.

Jeneng produk Produsen plastik kualitas kantong wangun woh kanggo jus bangbang kantong ngadeg
Panganggone Cairan: Jus woh, susu, yoghurt, wedang, minuman ringan, minuman energi, banyu, madu, saus, kecap, lenga, cuka, saos salad, sampo, kondisioner rambut, deterjen, cairan sabun, kosmetik, semir, lem, lsp.
Padatan: Kacang-kacangan, teh, kopi, kacang-kacangan, rempah-rempah, jamu, tembakau, gandum, sereal, cemilan, glepung, beras, gula, biskuit, keripik, permen, woh-wohan, woh-wohan garing, panganan garing, panganan kewan, wiji, granula, confectionaries , unggas, daging, lsp.
Struktur materi Loro Lapisan: PET + LDPE, PA + LDPE, PET + CPP, BOPP + LDEP ... etc.
Telung lapisan: PET + PA + LDPE, PET + VMPET + LDPE, PET + PET + PE, BOPP + AL + LDPE.
Papat lapisan: PET + AL + PA + LDPE, ... etc.
Jinis Flat, stand-up, Zip-lock, spout, valve, Side gusset...Miturut syarat pelanggan.
Pengerjaan Gravure printing
warna Nganti 10 werna utawa accroding kanggo request customer.
ukuran Dawane x lebar (+ ngisor / sisih gusset) & kekandelanMiturut syarat pelanggan.
Fitur 1, Keamanan, eco-loropaken, properti alangi hign marang oksigen, Kelembapan, cahya lan sundhukan, sealing kuwat, Non-bocor
2, banget Kelembapan-bukti, 100% kesehatan.
3, alangi oksigen, apik kanggo njaga urip beting dawa
4, Nganti 10 warna gravure printing kanggo nggawe produk luwih urip lan atraktif
5, dimensi Customizable kanggo gawe marem requirments saben customer kang
6, Macem-macem struktur materi kanggo nyukupi syarat fungsi umum lan khusus
7, Sampel gratis, rega kompetitif, diskon jumlah gedhe
MOQ Adhedhasar spesifikasi produk (struktur materi, dimensi, lsp)
pambayaran 50% simpenan, T / T, Western Union utawa Paypal, imbangan mbayar sadurunge pangiriman
Sampel sawetara FREE conto padha request bisa kasedhiya kanggo mriksa, sampeyan mung kudu mbayar barang
Packing karton standar ekspor
Wektu Pangiriman 15-25 dina kerja sawise desain dikonfirmasi
Kontak Erin Wangsales6(at)haoyupacking.comMob/ Whatsapp/ Skype/ Wechat: +8615165200988
fruit shape bag (3) fruit shape bag (8) fruit shape bag (2)
IMG_20170512_110300 3 4 51 9 0411_117 1201_1 IMG_20170512_110049

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED