Tas ngombe energi

Katrangan singkat:

Tas bentuk buah sing apik banget
Kantong susu kedelai, tas atraktif, tas panganan bocah, tas kualitas dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

Energy drink bag (1) Energy drink bag (2) Energy drink bag (3)

1. Ngadeg munggah pocketable ngombe energi kantong.
Kantong sari apel, kantong minuman energi, kantong jus buah, kantong madu.
Pilihan Material
2 Lapisan bahan laminasi: PET/LLDPE
3 Lapisan bahan laminasi:
PET/VMPE/PE,PET/PET/LLDPE,PET/PA/LLDPE,PET/KPET/LLDPE
4 Lapisan bahan laminasi: PET/AL/PA/LLDPE,PET/AL/PA/RCPP

Instruksi materi

2singleimg

FAQ

01 Apa sampeyan pabrikan?
Mesthi, kita wis ing produksi tas packaging kanggo 23 taun, kita attachgreat wigati kanggo kontrol kualitas ing proses produksi kita.

02 Apa kita kudu mbayar ragad silinder cetak?
Kanggo pisanan, kita kudu ngisi ragad kanggo silinder print.Ragad iki adhedhasar jumlah warna produk, mesin kita duwe 8 warna pencetakan, kita butuh 8 silinder cetak paling akeh kanggo ngasilake produk, lan yen jumlah pesenan desain sing padha ing setahun tekan nomer tartamtu, kita bakal ngasilake ragad iki menyang sampeyan ing wangun kantong.

03 Apa sampeyan bisa menehi desain?Apa kita kudu mbayar biaya desain sampeyan?
Kita duwe tim desain profesional nyedhiyakake desain kanggo sampeyan, anggere sampeyan menehi bahan sing cocog (kayata sawetara gambar) lan konsep produk sing cocog, desain kita gratis kanggo klien, yen klien anyar mbutuhake kita nyedhiyakake desain sing cocog, kita bakal ngumpulake jumlah cilik dhuwit ngarep kanggo desain, lan kita bakal nyuda saka total rega barang nalika sampeyan supaya

04 Kenapa aku milih tas kemasan saka yingzhicai?
1.We wis ing produksi tas packaging kanggo 23 taun lan bisa supaya akeh masalah rasah, kita bisa èfèktif ngawasi proses produksi lan pangiriman ing wektu.
2. We nginstal peralatan discharge sesuai karo standar nasional, mesthekake safety ing produksi lan ora bakal mungkasi produksi (Perlindhungan lingkungan China banget ketat)
3. Pabrik kita nginstal generator solar, lan ora bakal tundha pangiriman amarga kekurangan listrik (musim panas minangka puncak listrik china, lan kanggo nglindhungi panggunaan listrik warga, bakal ana watesan panggunaan listrik pabrik)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED