kantong detergen

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

Kantong deterjen trep banget kanggo digunakake.Jumlah bahan sing digunakake kanggo kantong luwih sithik tinimbang sing digunakake kanggo medium kemasan biasa kayata kothak lan karton.Kantong bisa disesuaikan miturut produk sing arep ditahan.Kanggo ngerteni luwih apik babagan keuntungan nggunakake kantong deterjen lan kantong bahan non-pangan liyane, ayo ngerti carane nggawe.
Kita Pabrik bahan kemasan deterjen anti bocor khusus lan tas kemasan deterjen.Gaya kemasan bisa beda-beda adhedhasar kabutuhan kemasan sing disenengi.Bentuk tas sing kasedhiya kanggo kantong deterjen yaiku kantong ngadeg, kantong ngisor sing rata, kantong spout, kantong bantal lan liya-liyane.Bahan kemasan nglindhungi bubuk deterjen saka kelembapan, bledug lan rereget lan njaga atribute luwih suwe.Deterjen bisa dikemas ing wangun Kantong Ngadeg, Kantong Zipper, Kantong Segel Tengah, Kantong Gusset Ngisor, Kantong Spout.

Aplikasi

Kantong deterjen spouted bisa digunakake kanggo sanitizer tangan, Rentang produk kita kalebu macem-macem kantong deterjen umbah-umbah lan kantong kemasan deterjen.

Kantong kemasan deterjen bisa dipercaya kaya sing cocog kanggo saben bentuk pembersih.Kantong deterjen ora repot babagan transportasi lan panyimpenan barang deterjen sing beda-beda.Pasar kanggo kemasan wêdakakêna wis dikembangake kanthi tingkat kaya ngono, bukti tumpahan lan struktur sing luar biasa sukses dadi dhasar kanggo narik kawigaten para pelanggan sing bakal teka.Pasar babagan bubuk cuci wis saya suwe lan macem-macem bubuk deterjen bisa diakses kanggo ngurus karep individu sing dikelompokake.

Kantong kemasan wêdakakêna ngumbah mbiyantu kanggo ngemas wangun deterjen kayata sabun, deterjen bubuk, deterjen cair lan liya-liyane.Kantong deterjen minangka wangun pengepakan deterjen sing paling kondhang amarga ora dijaga ing rak, menehi tampilan sing paling akurat lan ramah pangguna.

Sawetara perusahaan kemasan bubuk ngumbah nggunakake lapisan metalized lan aluminium foil kanthi bungkus deterjen sing bisa duwe pilihan kanggo nggedhekake wektu panggunaan barang sing nyata.Kantong kemasan bubuk cuci diowahi kanthi nggunakake strategi rotogravure paling anyar sing ngidini nyetak warna sing beda-beda.Kantong deterjen iki minangka alat pariwara sing sukses.Kantong deterjen nduweni gleam, finish matte mengkilat.Kantong pengepakan menehi jaminan bubuk cuci marang kelembapan, asap, bledug, lemah, ambu, uap lan cahya kanthi nutup lan ngemas bubuk ing Kantong Kemasan.

Ana macem-macem modifikasi kasedhiya ing kantong deterjen kayata Tear notches, Degassing valves, Euro slots kanggo luwih penak.Perusahaan kasebut uga nggawe tas deterjen sing ramah lingkungan amarga bisa didaur ulang.Kantong kemasan deterjen iku rak ramah lan trep.Iki uga nyedhiyakake distribusi tanpa kekacoan amarga anti bocor.Kantong deterjen iku fleksibel, awet, uga biaya-efektif.

detergant pouch (3) detergant pouch (2) detergant pouch (4)
1-46
1-32
1-34
1-213
0411_9
1-50
1-45
1-37
1-44

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED