kantong panganan bayi

Katrangan singkat:

Kantong ngadeg yaiku sing nggawe produk ngadeg ing rak utawa meja nalika ngisi produk ing njero, minangka salah sawijining pemasok kantong sing paling apik ing China, kita duwe macem-macem pilihan kantong kanggo pilihan klien, minangka salah sawijining sing paling apik. Produk tas kemasan inovasi sing metu ing taun-taun pungkasan sing nggawe akeh kenyamanan ing industri kemasan. Kantong panganan bayi kaya dewa kanggo wong tuwa sing tansah sibuk.


Detail Produk

Tag produk

informasi produk

Item Kantong panganan bayi

Bahan

PET / PE
OPP/PE
Panganggone Cocog kanggo panganan bayi, kayata puree woh, pasta keju, panganan pelengkap kanggo bayi lan bocah cilik.Tempel jagung utawa apa wae
Wangun: kabeh wujud bisa disesuaikan kanggo pelanggan

Printing

Printing kriya sing diwenehake dening pelanggan utawa dirancang dening desainer kita
Pencetakan gravure, nganti 10 warna
Laminasi Laminasi tanpa pelarut
Sampel Sampel gratis kasedhiya, barang dibayar dening klien, diwenehake 3-7 dina
Pelabuhan loading Qingdao, China
pambayaran 50% simpenan dening TT, 50% imbangan dening TT sadurunge delvery

Kantong ngadeg yaiku sing nggawe produk ngadeg ing rak utawa meja nalika ngisi produk ing njero, minangka salah sawijining pemasok kantong sing paling apik ing China, kita duwe macem-macem pilihan kantong kanggo pilihan klien, minangka salah sawijining sing paling apik. Produk tas kemasan inovasi sing metu ing taun-taun pungkasan sing nggawe akeh kenyamanan ing industri kemasan. Kantong panganan bayi kaya dewa kanggo wong tuwa sing tansah sibuk.Kantong kasebut ngemot pureed sing trep kanggo bayi. Miturut dokter anak, kantong panganan luwih penting amarga cepet lan minangka kombinasi kesehatan sing sampurna.Iki amarga kantong panganan nggabungake woh-wohan, sayuran, lan panganan protein kanthi cepet dadi nutrisi.
Baby Food lan Yogurt Spout Pouch minangka kemasan panganan sing paling apik kanggo bayi lan bocah-bocah.Packaging ora mung entheng lan trep, nanging uga aman kanggo bocah-bocah.
Kantong spout kasebut bebas BPA kanggo njamin keamanan panganan.Kantong spout kanthi kinerja penghalang sing apik bisa njaga nutrisi panganan.
Panganan iku gampang kanggo squeezed metu;tutup anti-keselak bisa nyegah bocah-bocah ngulu tutup kanthi ora sengaja.

Aplikasi

kantong wis njupuk donya pangan bayi dening badai.Padha trep, steril lan tout macem-macem roso lan kombinasi pangan.Kantong gampang digunakake lan menehi keluwesan kanggo wong tuwa, menehi nutrisi portabel sing cocog karo gaya urip sing sibuk akeh kulawarga saiki.

baby food pouch (6) baby food pouch (9) baby food pouch (1)
baby01
baby04
baby07
baby10
baby02
baby05
baby08
baby11
baby03
baby06
baby09
baby12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED