Babagan awake dhewe

PROFIL PERUSAHAAN

Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman ingproduksi tas kemasan plastik

Qingdao Yingzhicai Packaging Co.Ltd, dumunung ing Qingdao City, Provinsi Shandong, didegaké ing taun 1996, panutup 9800 meter persegi, spesialisasine ing prodhuksi tas plastik kemasan, tas spout, segel telung sisih, tas aluminium, tas aluminium foil, stereo (selfie). -ndukung) tas, tas berbentuk khusus, nggabungake karo film ndamu.nyetak, nyipta, ngasilake tas, kanthi produk sing akeh digunakake ing industri kayata susu, minuman, panganan, bumbu, kosmetik, produk cuci.

Kanthi sertifikat printing lan sertifikat printing kode.

Perusahaan kasebut duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap lan apik

Lulus IsO9001-2008 lan Sertifikasi Produksi Keamanan Pangan QS

Layanan

"Kualitas iku urip, keuntungan saka manajemen"

Qingdao Yingzhicai Packaging Co.Ltd nandheske ing kawicaksanan "Qulity punika gesang, keuntungan niru saka Manajemen", karo kejujuran, kekuatan lan kualitas produk Highly ngalembana dening pelanggan ing industri

Kualitas apik banget

Ana teknisi lan staf Qs kanthi pengalaman sing sugih, bisa njamin produk sing berkualitas lan cocog karo syarat pelanggan kanthi ngontrol bahan, mriksa, proses, produk rampung lan pangiriman.

Tim Teknis sing kuwat

Perusahaan wis nggawe sistem layanan pelanggan sing efisien lan lengkap, lan nyedhiyakake layanan terpadu kalebu konsultasi teknis, model produk, desain profesional lan pandhuan kemasan.

Layanan

Kabeh staf perusahaan gelem kerjo bareng karo pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi sikap sing anget lan tulus, cara layanan sing luwih profesional lan apik.

VISI PERUSAHAAN

Usaha kanggo nggawe layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan
Rincian nemtokake sukses utawa gagal
Pilihan nggawe masa depan

+
Pengalaman Produksi
+
Negara Ekspor lan Wilayah
+
Bakat pinunjul
Area Pabrik

Sertifikat kita

Ulasan pelanggan

1. Dening Mr.John Magel Jerman, Bisnis dawa karo Qingdao Yingzhicai Package.timku ngunjungi pabrik sing nerusake pesenanku. ya, pabrik profesional. tansah nampa barang kualitas apik lan layanan apik.

2. Dening Mr.Abe Romana USA, Minangka warga Amerika sing nindakake bisnis ing China, masalah pisanan sing aku kuwatir yaiku komunikasi amarga alangan kasebut bisa dadi frustasi banget karo tim sales.

3.Ron Matt USA, Kantong tas lan mesin teka dina iki, Kabeh katon apik lan sijine menyang layanan, Kantong tas katon apik banget, lan Mesin uga ing kondisi apik, Appreciate layanan professinal Panjenengan.

4. Dening Ms, Julian Paterson Australia, Iku pancene tenan Fantastic ngunjungi China pisanan, Aku tresna kutha, Qingdao, Dadi ayu. Jadwalku kanggo kutha iki kanggo ngunjungi supplier Paket Yingzhicai.