01

Qingdao Yingzhicai Packaging Co., Ltd.

Qingdao Yingzhicai Packaging Co., Ltd. dumunung ing Qingdao City, Provinsi Shandong, didegaké ing taun 1996, nutupi 9800 meter persegi, spesialisasi ing prodhuksi tas plastik kemasan, tas spout, segel telung sisih, aluminiumbags, tas aluminium foil, stereo (self. ndhukung) tas, tas khusus-shaped, nggabungaken karo film ndamu, printing, nulis, prodhuksi tas, karo produk digunakake digunakake ing industri kayata biasa, wedang, pangan, condiment, Kosmetik, produk ngumbah.

maca liyane

02

03

  • Heated Instant Products Packaging Bag

    Tas Kemasan Produk Instan sing digawe panas

    Ing taun-taun pungkasan, panganan sing wis dimasak lan sajian sisih sing dirancang kanggo pemanasan lan mangan kanthi cepet wis tambah ing pasar.Tas kemasan produk kasebut biasane mbutuhake sifat penghalang sing apik, tahan suhu rendah lan tahan suhu dhuwur.Pelanggan bisa milih tas kemasan komposit multi-lapisan, utawa nampan tahan suhu dhuwur kanthi film tutup, sing trep kanggo wong cepet panas lan mangan.Kita bisa nyedhiyakake macem-macem ...
  • Welcome the USA client visit our factory

    Sugeng rawuh klien AS ngunjungi pabrik kita

    Ayo ndeleng apa sing dikandhakake klien iki babagan perjalanan sing apik tenan iki."Pancen apik banget kanggo ngunjungi China pisanan.Aku seneng kutha, Qingdao.Dadi ayu.Jadwalku menyang kutha iki yaiku ngunjungi pemasok Paket Yingzhicai.Aku applaud Qingdao Yingzhicai Paket kanggo hubungan bisnis kita wis dibangun supaya utamané ing aspek tetep kita karo tatakrama bisnis sing tepat.Ing wektu sing cendhak, aku weruh perusahaan sampeyan ora kompromi ...
  • Pajak Cukai Plastik sing diusulake bakal ngrusak ...

    Apa pajak cukai kanggo plastik prawan sing digunakake kanggo ngasilake produk siji-sijine bisa nggayuh tujuane kanggo menehi insentif pasar supaya bisa ngasilake plastik daur ulang lan nyuda jumlah sampah plastik?Mbok kanggo ombone winates, nanging rawuh ing biaya owahan.Senator Sheldon Whitehouse (D-RI), sing lenggah ing Komite Keuangan Senat lan Lingkungan lan Pekerjaan Umum, wis ngenalake undang-undang sing pungkasane bakal ngetrapake 20 sen-p ...
  • S Infrastruktur Bill Windfall Global bui...

    CRDC - Habitat for Humanity saka CRDC Global ing Vimeo.Industri plastik wis posisi dhewe - lan ing sawetara kasus wis poised - kanggo entuk bagean saka $ 1 triliun tagihan infrastruktur disetujoni dening Senat AS ing voting bipartisan ing September 7. Bill iki dimaksudaké kanggo mbangun maneh dalan bangsa, kreteg, lan infrastruktur crumbling liyane, lan mbiayai proyek tahan iklim anyar uga inisiatif broadband.Nalika tagihan kasebut kemungkinan bakal ...
  • Mlaku menyang Kekurangan Resin?Iki Fi...

    Pengganti wis kasedhiya, adhedhasar sifat materi sing dikarepake lan fungsi bagean sing wis rampung.Gangguan rantai pasokan ora ana bagean saka industri kita sing ora kena ing taun kepungkur.Nalika ana cahya ing mburi trowongan ing perang nglawan COVID-19, katon kejatuhan bakal terus sawetara wektu.Dampak kasebut mung saya tambah amarga pamblokiran Terusan Suez lan kekurangan kontainer pengiriman. Gangguan ...

04

kabeh produk

05